Thaimaalainen lisukesalaatti

24.1.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Thaimaalainen lisukesalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 pussi (200 g) värikästä salaattiseosta (eines)
2 100 g kirsikkatomaatteja
3 0,5 punaista chiliä
4 1 dl murskattuja hunajapaahdettuja maapähkinöitä
5 3 rkl hienonnettua persiljaa
Kastike
1 1 limetin mehu
2 1 rkl raastettua inkivääriä
3 1 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 15 g
Proteiinia 5 g 21 g
Rasvaa 11 g 44 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 569 2275
Energiaa kcal 136 544

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Thaimaalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Levitä salaattiseos tarjoiluvadille. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Poista halkaistusta chilistä siemenet ja nosta tomaattien, pähkinöiden ja persiljan kanssa salaatin joukkoon.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon. Nostele aineksia kevyesti. Anna salaatin maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5