Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thaimaalainen lisukesalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(200 g) värikästä salaattiseosta (eines)
100 g
Kirsikkatomaatteja
1/2 kpl
Punaista chiliä
1 dl
Murskattuja hunajapaahdettuja maapähkinöitä
3 rkl
Hienonnettua persiljaa

Kastike

1 kpl
Limetin mehu
1 rkl
Raastettua inkivääriä
1 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä salaattiseos tarjoiluvadille. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Poista halkaistusta chilistä siemenet ja nosta tomaattien, pähkinöiden ja persiljan kanssa salaatin joukkoon.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon. Nostele aineksia kevyesti. Anna salaatin maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 24.1.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.