Thaimaalainen kurkkurelissi

28.3.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Thaimaalainen kurkkurelissi

Ainekset

1 1 dl valkoviinietikkaa
2 1 dl sokeria
3 0,5 tl suolaa
4 2 rkl vettä
5 1 pieni sipuli
6 1 pieni porkkana
7 0,5 kurkkua
8 pala tuoretta chiliä
9 tuoretta korianteria halutessasi

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 92 g
Proteiinia 2 g
Rasvaa 0 g
Kuitua 3 g
Energiaa kJ 1685
Energiaa kcal 403

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Thaimaalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa viinietikka, sokeri, suola ja vesi kattilaan ja keitä noin minuutti eli kunnes sokeri liukenee. Kuori sipuli ja porkkana. Silppua sipuli ja leikkaa porkkana hyvin ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa kurkku viipaleiksi ja paloittele viipaleet neljään osaan. Poista chilistä siemenet ja leikkaa chili pieneksi silpuksi. Pane kasvikset ja chili kulhoon ja kaada kuuma etikkaliemi päälle. Tarkista maku ja sirottele päälle halutessasi hienonnettua korianteria. Tarjoa esimerkiksi liha- tai broilerivartaiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kurkku porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5