Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thailohikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Itämainen lohikeitto ja sen liemi saa makua currytahnasta ja kaffirlimetinlehdistä.

Ainekset

400 g
Lohifileetä
2 rkl
Punaista currytahnaa
2 tl
Öljyä
1 l
Kana- tai kalalientä
500 g
Pakastekasvissuikaleita
1 dl
Pakasteherneitä
6 kpl
Kaffirlimetin lehteä
2 rkl
Limettimehua
Tuoretta korianteria, halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele kala. Kuullota currytahnaa hetki öljyssä kattilassa.

400 g
Lohifileetä
2 rkl
Punaista currytahnaa
2 tl
Öljyä
2

Lisää liemi ja kaffirlimetin lehdet, anna kiehua pari minuuttia. Lisää kasvikset ja kala. Anna keiton kiehua hiljalleen pari minuuttia.

1 l
Kana- tai kalalientä
6 kpl
Kaffirlimetin lehteä
500 g
Pakastekasvissuikaleita
1 dl
Pakasteherneitä
400 g
Lohifileetä
3

Mausta liemi limettimehulla ja ripauksella suolaa.

2 rkl
Limettimehua
Tuoretta korianteria, halutessasi
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

324

1354

16,8 g

3,0 g

14,0 g

6,0 g

3,8 g

26,8 g

1,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Punaista currytahnaa,

Kaffirlimetin lehteä,

2 rkl Limettimehua,

Tuoretta korianteria, halutessasi.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli