Thai-lohikeitto

19.1.2010
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Thai-lohikeitto

Ainekset

4 annosta
1 1 rkl öljyä
2 1 pussi (450 g) itämaisia vokkivihanneksia (pakaste)
3 2,5 rkl punaista currytahnaa
4 6 dl vettä
5 1 kalaliemikuutio
6 2 dl kookosmaitoa
7 400 g lohifileetä
8 2 dl pakastekatkarapuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 54 g
Proteiinia 26 g 104 g
Rasvaa 29 g 115 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 741 6963
Energiaa kcal 416 1664

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna pannulla öljy ja lisää joukkoon jäiset pakastevihannekset. Paista kasviksia reilu 5 minuuttia, kunnes neste on melkein haihtunut kasviksista. Lisää joukkoon currytahna ja kääntele sekaisin. Kuumenna kattilassa vesi, kalaliemikuutio ja kookosmaito. Poista lohesta ruodot ja nahka ja leikkaa kuutioiksi. Lisää kattilaan lohipalat ja kasvikset ja anna keiton kiehua 5 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä. Lisää joukkoon katkaravut ja anna keiton kiehahtaa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5