Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thai-jauhelihakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jauhelihakastike saa thaimaalaisen säväyksen thaicurrytahnasta ja kookosmaidosta.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Pala tuoretta inkivääriä
400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Punaista currytahnaa
400 g
Kookosmaitoa
1 rkl
Makeaa soijakastiketta
2 rkl
Hienonnettua korianteria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri. Paista jauheliha öljyssä pannulla ja lisää loppuvaiheessa joukkoon sipulit ja inkivääri.
Lisää currytahna ja sekoita ainekset tasaiseksi. Lisää kookosmaito ja soijakastike, hauduta 5–10 minuuttia.
Ripottele pinnalle korianteria. Tarjoa basmatiriisin kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

509

2129

46,5 g

28,5 g

3,5 g

3,3 g

0,8 g

19,8 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

Pala tuoretta inkivääriä,

2 rkl Punaista currytahnaa,

2 rkl Hienonnettua korianteria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli