Texmex-papupata

10.1.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Texmex-papupata

Ainekset

4 annosta
1 150 g pekonikuutioita
2 2 isoa sipulia
3 1 tlk säilöttyjä tomaatteja
4 2 tlk säilöttyjä papuja, esim. kidney
5 3 - 4 valkosipulinkynttä
6 suolaa, mustapippuria ja chiliä
7 silputtua ruohosipulia ja melissaa tai korianteria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 48 g 192 g
Proteiinia 29 g 115 g
Rasvaa 16 g 64 g
Kuitua 25 g 99 g
Energiaa kJ 1 902 7608
Energiaa kcal 454 1818

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista pekonikuutiot kattilassa. Lisää silputtu sipuli ja kypsennä silppu sekoittaen. Kaada sekaan tomaatit liemineen ja pavut. Kuumenna ja mausta makusi mukaan.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5