Täytetyt taatelit

25.11.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt taatelit

Täytetyt taatelit maistuvat alkupaloina tai illanistujaisissa. Täytä taatelit vuohenjuustolla ja koristele saksanpähkinöillä.

Ainekset

6 annosta
1 12 tuoretta taatelia
2 200 g pehmeää vuohenvalkohoejuustoa
3 tilkka kermaa
Koristeeksi
1 saksanpähkinöitä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 40 g
Proteiinia 11 g 67 g
Rasvaa 17 g 102 g
Kuitua 3 g 16 g
Energiaa kJ 937 5620
Energiaa kcal 224 1343

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Brunssi
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista taateleista kivet viiltämällä hedelmä halki pitkittäin. Jätä taatelit pohjasta kiinni. Poista juustosta kuori ja sekoita juusto sekä tilkka kermaa sileäksi tahnaksi sähkövatkaimella. Täytä taatelit juustoseoksella. Koristele saksanpähkinällä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: taateli vuohenjuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5