Täytetyt silakkapihvit uunissa

20.8.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt silakkapihvit uunissa

Ainekset

4 annosta
1 600 g silakkafileitä
2 1 tl suolaa
3 hiukan valko- tai mustapippuria
Täyte:
1 0,5 rasiaa (á 150 g) pehmeää vuohenjuustoa (chèvre)
2 3 rkl aurinkokuivattua tomaattia pienenä silppuna
3 3 rkl hienonnettua tilliä
4 hienoksi murennettuja hapankorppuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 5 g
Proteiinia 26 g 103 g
Rasvaa 17 g 67 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 083 4332
Energiaa kcal 259 1035

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista täyte. Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja tilli. Sekoita vuohenjuuston joukkoon tomaatti ja tilli. Notkista tarvittaessa ruokalusikallisella tomaattien öljyä. Levitä silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Sirottele fileille suolaa ja pippuria. Levitä puolelle fileistä juustotahnaa ja paina päälle toinen filee. Pane pihvit leivinpaperilla peitetylle pellille vieretysten ja sirottele pinnalle hiukan jauhettuja hapankorppuja. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia pihvien koosta riippuen. Tarjoa lisänä perunasosetta tai juuressosetta.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5