Täytetyt porsaanleikerullat

30.9.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt porsaanleikerullat

Ainekset

4 annosta
1 500 - 600 g porsaan ohutleikkeitä
2 0,5 tl suolaa
3 0,5 tl rouhittua mustapippuria
4 1 paketti (170 g) sinihomejuustoa
5 100 g pehmeitä kuivattuja aprikooseja
6 1 dl silputtua tuoretta persiljaa
7 puisia coctailtikkuja kiinnittämiseen
Paistamiseen
1 1 rkl margariinia
2 1 rkl öljyä
Kastike
1 4 dl ruokakermaa
2 2 rkl soijakastiketta
3 2 rkl sinappia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 63 g
Proteiinia 41 g 163 g
Rasvaa 57 g 229 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 3 117 12468
Energiaa kcal 745 2980

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mausta lihat suolalla ja pippurilla. Nosta kullekin leikkeelle viipale juustoa ja aprikoosi. Ripottele päälle persiljaa. Sulje leikkeet cocktailtikulla. Ruskista leikkeet margariinissa ja öljyssä pannussa, muutamassa erässä. Lisää leikkeiden kanssa pannuun kerma, soija ja sinappi. Sekoita hieman. Hauduta keskilämmöllä kannen alla, noin 15 minuuttia tai kunnes lihat ovat mureita. Tarjoa esimerkiksi juuresröstien kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5