Täytetyt paprikat

24.7.2005
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt paprikat

Täytettyjen paprikoiden sisälle sopivat esimerkiksi broilerijauheliha, persilja, riisi ja tuorejuusto.

Ainekset

4 annosta
1 4 isoa tai 6 pientä punaista paprikaa
Täyte
1 1 dl tummaa riisiä
2 400 g broilerijauhelihaa
3 1 sipuli
4 1 valkosipulinkynsi
5 1 rkl öljyä
6 3 rkl tomaattisosetta
7 3 rkl hienonnettua persiljaa
8 1 tl suolaa
9 0,25 tl rouhittua mustapippuria
10 0,5 tl paprikajauhetta
11 100 g tacomaustettua tuorejuustoa
12 2 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 113 g
Proteiinia 35 g 139 g
Rasvaa 23 g 92 g
Kuitua 6 g 23 g
Energiaa kJ 1 917 7668
Energiaa kcal 458 1833

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo paprikat ja leikkaa niistä kannet koristeeksi. Poista siemenkodat. Paahda jauheliha pannussa ja siirrä se kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota pannulla öljyssä sipulit. Sekoita kulhossa paahdettu jauheliha, sipulit ja riisi. Mausta seos persiljalla, suolalla, pippurilla, tomaattisoseellaja paprikajauheella. Sekoita täytteeseen notkistettu tuorejuusto sekä juustoraaste. Täytä paprikat ja nosta ne uunivuokaan. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 minuuttia.0805

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: jauheliha paprika
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5