Täytetyt ohukaiscannelonit

1.3.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt ohukaiscannelonit

Ainekset

1 1 paketti valmiita ohukaisia
Jauhelihakasike
1 150 g jauhelihaa
2 1 sipuli
3 1 prk valkoisia säilykepapuja
4 1 - 2 dl vettä
5 50 g tomaattipyreetä
6 0,5 tl vasikkafondia tai 1/2 liemikuutiota
7 1 valkosipulinkynsi
8 tuoretta basilikaa pilkottuna
9 chilikastiketta maun mukaan
Päälle
1 kuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta (esim. emmental)

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 128 g
Proteiinia 129 g
Rasvaa 43 g
Kuitua 66 g
Energiaa kJ 5988
Energiaa kcal 1431

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lämmitä ohukaisia hetki joko mikrossa tai peitettynä uunissa, niin että niitä on helppo taivuttaa. Valmista kastike ruskistamalla jauheliha pannussa. Lisää loput aineista ja paista vielä pari minuuttia. Pane jokaisen ohukaisen sisään kastiketta ja käännä ohukaiset kevyille rullille. Halutessasi voit sulkea taitoskohdat hammastikuilla. Jos täytettä jää, kaada se rullien päälle. Ripottele ohukaisten päälle juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa, kunnes juusto sulanut ja saanut hiukan väriä.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5