Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt ohukaiscannelonit

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Paketti valmiita ohukaisia

Jauhelihakasike

150 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkoisia säilykepapuja
1 - 2 dl
Vettä
50 g
Tomaattipyreetä
1/2 tl
Vasikkafondia tai 1/2 liemikuutiota
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Tuoretta basilikaa pilkottuna
Chilikastiketta maun mukaan

Päälle

Kuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta (esim. emmental)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lämmitä ohukaisia hetki joko mikrossa tai peitettynä uunissa, niin että niitä on helppo taivuttaa. Valmista kastike ruskistamalla jauheliha pannussa. Lisää loput aineista ja paista vielä pari minuuttia. Pane jokaisen ohukaisen sisään kastiketta ja käännä ohukaiset kevyille rullille. Halutessasi voit sulkea taitoskohdat hammastikuilla. Jos täytettä jää, kaada se rullien päälle. Ripottele ohukaisten päälle juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa, kunnes juusto sulanut ja saanut hiukan väriä.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.