Täytetyt munanpuolikkaat

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt munanpuolikkaat

Ainekset

8 annosta
1 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
2 1 rkl dijonsinappia
3 1 tl hunajaa
4 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
5 2 rkl ruokakermaa
6 suolaa
7 mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 10 g
Proteiinia 4 g 29 g
Rasvaa 3 g 27 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 205 1639
Energiaa kcal 49 392

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori munat ja halkaise ne pituussuunnassa. Ota keltuaiset kulhoon, hienonna ne haarukalla ja sekoita joukkoon sinappi, hunaja, hienonnettu ruohosipuli ja kermaa sen verran, että saat notkean tahnan. Mausta.

Nostele tai pursota tahna munanpuolikkaisiin. Tarjoa alkuruokana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kananmuna muna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5