Täytetyt mansikkaohukaiset

22.5.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt mansikkaohukaiset

Ainekset

10 kappaletta
1 1 pussi (300 g) ohukais- ja vohvelijauhetta
2 3,5 dl kivennäisvettä
Paistamiseen:
1 juoksevaa margariinia
Täyte:
1 5 dl mansikoita
2 2 dl vaahtoutuvaa mansikkakermaa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 179 g
Proteiinia 5 g 47 g
Rasvaa 9 g 94 g
Kuitua 1 g 12 g
Energiaa kJ 737 7369
Energiaa kcal 176 1761

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa kulhoon kylmä vesi sekä kivennäisvesi. Kaada joukkoon ohukaisjauhe ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Paista taikinasta pannulla kohtalaisella lämmöllä rapeareunaisia lettuja. Perkaa ja viipaloi mansikat. Täytä letut mansikkaviipaleilla ja vaahdotetulla mansikkakermalla.06.05

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5