Täytetyt maissilastut

25.4.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt maissilastut

Ainekset

1 1 pussi maissilastuja
Katkaraputäyte:
1 1 kypsä avokado
2 0,5 - 1 dl kermaviiliä
3 100 g katkarapuja
4 0,5 hapahkoa omenaa
5 1 tl sitruunamehua
6 suolaa
7 cayennenpippuria
8 1 rkl silputtua tuoretta korianteria
Lihapullatäyte:
1 pieniä lihapullia
2 valmista salsaa tölkistä
3 juustoa (emmentalia)

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 222 g
Proteiinia 81 g
Rasvaa 124 g
Kuitua 17 g
Energiaa kJ 9770
Energiaa kcal 2335

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista katkaraputäyte. Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin. Pilko ne karkeaksi hakkelukseksi. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori avokado. Kuori ja raasta omena. Muserra avokadon hedelmäliha karkeaksi soseeksi tai kuutioi pieneksi. Sekoita joukkoon muut ainekset. Mausta. Jaa seos maissilastuille. Valmista lihapullatäyte. Halkaise lihapullat. Aseta maissilastulle puoli teelusikallista salsaa, aseta päälle lihapulla ja pane sen päälle hiukan juustoraastetta. Pane lihapullamaissilastut 225-asteiseen uuniin noin viideksi minuutiksi. Tarjoa heti esimerkiksi boolin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5