Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt maissilastut

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Maissilastuja

Katkaraputäyte:

1 kpl
Kypsä avokado
1/2 - 1 dl
Kermaviiliä
100 g
Katkarapuja
1/2 kpl
Hapahkoa omenaa
1 tl
Sitruunamehua
Suolaa
Cayennenpippuria
1 rkl
Silputtua tuoretta korianteria

Lihapullatäyte:

Pieniä lihapullia
Valmista salsaa tölkistä
Juustoa (emmentalia)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista katkaraputäyte. Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin. Pilko ne karkeaksi hakkelukseksi. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori avokado. Kuori ja raasta omena. Muserra avokadon hedelmäliha karkeaksi soseeksi tai kuutioi pieneksi. Sekoita joukkoon muut ainekset. Mausta. Jaa seos maissilastuille. Valmista lihapullatäyte. Halkaise lihapullat. Aseta maissilastulle puoli teelusikallista salsaa, aseta päälle lihapulla ja pane sen päälle hiukan juustoraastetta. Pane lihapullamaissilastut 225-asteiseen uuniin noin viideksi minuutiksi. Tarjoa heti esimerkiksi boolin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.