Täytetyt kolmioleivät

28.5.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt kolmioleivät

Ainekset

6 annosta
1 12 isoa paahtoleipäviipaletta
2 200 g katkarapuja
3 200 g maustettua tuorejuustoa, esim. katkarapu tai lohi
4 2 rkl hienonnettua tilliä
5 mustapippuria tai cayennenpippuria
6 (maitoa)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 152 g
Proteiinia 11 g 68 g
Rasvaa 7 g 44 g
Kuitua 2 g 13 g
Energiaa kJ 896 5375
Energiaa kcal 214 1285

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Välipalat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Voit paahtaa leipiä hyvin kevyesti, mutta se ei ole välttämätöntä. Pilko sulatetut katkaravut pieneksi silpuksi. Hienonna myös tilli. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon katkaravut, tilli sekä hiukan pippuria. Jos seos tuntuu liian tanakalta siveltäväksi leiville, notkista sitä hiukan maidolla. Jaa tahna kuudelle leivälle ja levitä tasaiseksi kerrokseksi. Paina päälle päällystämätön leipäviipale ja jaa leivät kahdeksi kolmioksi. Leivistä voi leikata pois reunat, jos haluaa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5