Täytetyt kananmunat

21.3.2016
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt kananmunat

Mätitahnaseoksella täytettyjä munia voi tarjota esimerkiksi brunssilla tai pääsiäisen buffet-pöydässä. Luksusversio munista syntyy, kun koristelet munat valutetulla mädillä.

Ainekset

4 annosta
1 4 isoa kananmunaa
2 2 rkl mätitahnaa
3 2 rkl ranskankermaa
4 roseepippureita
5 tilliä, basilikaa tai persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 5 g
Proteiinia 8 g 31 g
Rasvaa 10 g 40 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 528 2110
Energiaa kcal 126 504

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Brunssi
Pääruoka-aine Muna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä munia 10 minuuttia, jäähdytä kylmässä vedessä ja kuori. Halkaise munat pitkittäin. Ota keltuaiset pois ja hienonna ne haarukalla. Lisää keltuaisiin mätitahna ja ranskankerma. Täytä munat tahnalla. Lisää pinnalle roseepippureita ja koristele yrteillä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kananmuna muna mäti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille