Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt kananmunat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Mätitahnaseoksella täytettyjä munia voi tarjota esimerkiksi brunssilla tai pääsiäisen buffet-pöydässä. Luksusversio munista syntyy, kun koristelet munat valutetulla mädillä.

Ainekset

4 kpl
Isoa kananmunaa
2 rkl
Mätitahnaa
2 rkl
Ranskankermaa
Roseepippureita
Tilliä, basilikaa tai persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä munia 10 minuuttia, jäähdytä kylmässä vedessä ja kuori.

4 kpl
Isoa kananmunaa
2

Halkaise munat pitkittäin. Ota keltuaiset pois ja hienonna ne haarukalla. Lisää keltuaisiin mätitahna ja ranskankerma.

2 rkl
Mätitahnaa
2 rkl
Ranskankermaa
3

Täytä munat tahnalla. Lisää pinnalle roseepippureita ja koristele yrteillä.

Roseepippureita
Tilliä, basilikaa tai persiljaa
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2016
|
Muokattu: 23.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

125

524

9,8 g

3,0 g

1,5 g

1,5 g

8,0 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Roseepippureita,

Tilliä, basilikaa tai persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli