Täytetyt graavilohirullat

30.1.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt graavilohirullat

Ainekset

12 annosta
1 300 g ruodotonta graavilohta viipaleina
Täyte
1 200 g valkosipulituorejuustoa
2 1 punainen paprika
3 1 dl hienonnettua tilliä
Lisäksi
1 täysjyväleipäviipaleita
2 tuorejuustoa tai margariinia
3 salaatinlehtiä
Muita täytevaihtoehtojaTuorejuusto-tillitäyte
1 200 g mautamatonta tuorejuustoa
2 1 rkl sitruunapippuria
3 3 rkl hienonnettua tilliä
Homejuustotäyte
1 150 g sinihomejuustoa
2 2 rkl ranskankermaa
Katkaraputäyte
1 200 g ruohosipulituorejuustoa
2 2 dl kuorittuja hienonnettuja katkarapuja

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lado lohiviipaleet leivinpaperille lomittain vieri viereen. Levitä pehmeäksi sekoitettu tuorejuusto tasaisesti kalan päälle. Leikkaa paprika pieniksi kuutioksi ja hienonna tilli. Ripottele levyn pinnalle. Kääri paperia apuna käyttäen tiiviille rullalle ja nosta rulla muutamaksi tunniksi jääkaappiin tai tunniksi pakkaseen maustumaan. Leikkaa leivät kolmioksi, sipaise pintaan tuorejuustoa tai margariinia ja nosta päälle salaatinlehdet. Leikkaa lohirullasta parin sentin viipaleita ja pistä ne cocktailtikkuihin leipien päälle. Tarjoa voileipäpöydässä tai pikkusuolaisena iltapalana.

© SOK
Avainsanat: graavi graavilohi kraavi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5