Täytetyt enchiladat Meksikonlahdelta

4.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)

Ainekset

4 annosta
1 8 vehnätortillaa
Kastike
1 0,5 dl chilikastiketta
2 150 g tomaattipyreetä
3 2 dl vettä
4 1 rkl öljyä
5 2 valkosipulinkynttä murskattuna
6 1 tl oreganoa
7 suolaa
8 150 g ranskankermaa
Täyte
1 1 paprika
2 1 dl mustia kivettömiä oliiveja
3 2 prk raejuustoa
4 1 valkosipulinkynsi
5 suolaa
6 yhteensä 1 dl hienonnettua persiljaa ja basilikaa
Päälle
1 1 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 68 g 271 g
Proteiinia 30 g 121 g
Rasvaa 26 g 102 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 2 624 10495
Energiaa kcal 627 2508

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Yhdistä kattilaan kastikkeen aineet ranskankermaa lukuun ottamatta. Anna kiehahtaa ja lisää ranskankerma. Sekoita keskenään hienoksi pilkotut täyteaineet ja täytä tortillat. Kääri tortillat rullalle ja lado tiiviisti uunivuokaan. Kaada rullien päälle kastike ja ripottele päälle juustoraaste.Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia ja tarjoa heti esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: paprika raejuusto tortilla
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5