Täytetyt crepit

12.8.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetyt crepit

Ainekset

12 kappaletta
1 12 ohukaista
2 400 g jauhelihaa
3 0,5 paprikaa
4 1 sipuli
5 1 valkosipulinkynsi
6 200 g pakasteherneitä
7 4 - 5 rkl maustettua ruoanlaittofraichea
8 juustoraastetta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 125 g
Proteiinia 10 g 117 g
Rasvaa 11 g 135 g
Kuitua 1 g 15 g
Energiaa kJ 770 9234
Energiaa kcal 184 2207

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: juustoraastetta

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha
Makuja maailmalta Ranskalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista liha. Lisää pilkotut paprika ja sipulit. Jatka ruskistusta muutama minuutti. Lisää herneet ja fraiche. Lusikoi täytettä ohukaisille ja kääri ne rulliksi. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista n. 10 minuuttia 225 °C:ssa, kunnes juusto saa väriä.

© SOK
Avainsanat: jauheliha lettu ohukainen
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5