Täytetty porsaanfilee

21.1.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetty porsaanfilee

Ainekset

4 annosta
1 700 g porsaan sisäfileetä
2 1 tl suolaa
3 0,6 tl rouhittua mustapippuria
Täyte
1 2 dl kuivattuja aprikooseja
2 1 tl raastettua sitruunankuorta
3 1 tl rosmariini
4 ripaus chilimaustetta
Paistamiseen
1 öljyä
Sitomiseen
1 kutistumatonta lankaa tai cocktailtikkuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 43 g
Proteiinia 38 g 152 g
Rasvaa 8 g 32 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 131 4525
Energiaa kcal 270 1082

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: öljyä

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista fileestä kalvot ja rasva. Leikkaa fileeseen viilto pitkittäin lihan puoliväliin asti. Leikkaa filee auki yhtenäiseksi levyksi aloittaen fileen reunasta. Nuiji liha kevyesti. Mausta suolalla ja pippurilla.

Silppua aprikoosit ja mausta ne. Levitä täyte fileelle. Kääri rullalle ja sulje kutistumattomalla langalla tai cocktailtikuilla.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista fileen pinta. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Työnnä paistomittari käärön paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 125-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on n. 80 astetta. Paketoi filee folioon hetkeksi vetäytymään. Leikkaa filee viipaleiksi.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
©SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5