Täytetty mureke

26.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Täytetty mureke

Ainekset

6 annosta
1 1 sipuli
2 0,5 rkl öljyä
3 1 dl korppujauhoja
4 2 dl vettä
5 1 kananmuna
6 1 tl suolaa
7 0,5 tl pippurisekoitusta
8 500 g jauhelihaa
Täyte:
1 1 säilykepunajuuri
2 60 g sulatejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 45 g
Proteiinia 21 g 127 g
Rasvaa 8 g 45 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 763 4577
Energiaa kcal 182 1094

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulisilppu pehmeäksi. Sekoita korppujauhot ja vesi. Lisää kananmuna, mausteet ja kuullotettu sipuli. Sekoita jauheliha joukkoon. Kostuta leivinpaperiarkki vedellä ja painele mureketaikina sille suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Paloittele juusto ja kuutioi punajuuri. Levitä täyte suorakaiteen alareunaan ja rullaa levy kääretortun tavoin paperin avulla. Nosta mureke uunivuokaan tai leivinpaperoidulle pellille saumapuoli alaspäin ja kypsennä 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5