Tattari tabbouleh-salaatti

25.12.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tattari tabbouleh-salaatti

Ainekset

4 annosta
1 1,5 dl tattarirouhetta
2 3 dl kasvislientä
3 4 tomaattia
4 0,5 kurkkua
5 1 limetin mehu
6 2 rkl oliiviöljyä
7 1 dl hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja basilikaa
8 1 ruukku rucolasalaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 95 g
Proteiinia 6 g 24 g
Rasvaa 8 g 34 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 832 3327
Energiaa kcal 199 795

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta kasvisliemi kattilassa ja lisää joukkoon tattarirouhe. Anna kiehua minuutin ajan. Siirrä kattila syrjään, peitä kannella ja anna vetäytyä 3 minuuttia. Liian kauan seistäessä jyvät puuroutuvat.Sekoita rouhe irtonaisiksi haarukalla. Kuutioi tomaatit ja kurkku. Lisää kaikki ainekset tattarirouheen joukkoon ja nostele kevyesti sekaisin.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: tattari tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5