Taikinoitu pinaattilohi

4.1.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Taikinoitu pinaattilohi

Ainekset

4 annosta
1 500 g lohifileetä
2 150 g pakastepinaattia
3 1 rkl öljyä
4 1 salottisipuli
5 1 tl suolaa
6 0,5 tl valkopippuria
7 2 pakastevoitaikinapalaa (n. 100 g)
8 1 muna voiteluun

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 37 g
Proteiinia 27 g 109 g
Rasvaa 32 g 126 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 786 7143
Energiaa kcal 427 1707

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa lohifilee annospaloiksi. Nosta palat voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Sulata pakastepinaatti pannulla ja anna nesteiden haihtua. Lisää öljy ja hienonnettu sipuli. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Nosta pinaattiseosta tasaisesti fileiden päälle. Kauli voitaikinapaloja hieman leveimmiksi ja leikkaa niistä kalapalojen kokoiset palat. Päällystä taikinalla fileiden pinta ja voitele ne kevyesti munalla. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5