Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tacopasteijat

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta
Tacopasteijat saavat lisäpotkua chilitahnasta ja maustetusta tuorejuustosta. Ihanat suolaiset naposteltavat sopivat hyvin niin kahvipöytään kuin illanistujaisiin.

Ainekset

4 dl
Vehnäjauhoja
250 g
Margariinia
1 tl
Leivinjauhetta
1 kpl
(250 g) maitorahkaa

Täyte

3/4 dl
Pitkäjyväistä riisiä
250 g
Naudan jauhelihaa
1/2 - 1 tl
Suolaa
2 rkl
Taco-mausteseosta
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
1/2 kpl
Punaista paprikaa
100 g
Maustettua tuorejuustoa, esim. taco

Voiteluun

1 kpl
Kananmuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nypi rasva, jauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Lisää rahka ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja siirrä jääkaappiin.

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista ja mausta jauheliha. Nosta pannu syrjään. Pilko paprika ja sekoita jauhelihaan tuorejuuston kanssa. Anna jäähtyä.

Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ohueksi levyksi ja ota siitä pyöreällä muotilla (halk. n. 10 cm) kiekkoja. Nosta kiekolle lusikallinen täytettä. Nosta kolmesta kohtaa taikinan reuna täytteen päälle nyytiksi ja paina kiinni. Voitele munalla. Paista 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.11.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

129

540

7,4 g

2,2 g

10,1 g

0,6 g

0,4 g

5,1 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Leivinjauhetta,

0,5 - 1 tl Suolaa,

2 rkl Taco-mausteseosta,

1 tl Sambal oelek -chilitahnaa,

Punaista paprikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli