Tacopasteijat

21.11.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tacopasteijat

Tacopasteijat saavat lisäpotkua chilitahnasta ja maustetusta tuorejuustosta. Ihanat suolaiset naposteltavat sopivat hyvin niin kahvipöytään kuin illanistujaisiin.

Ainekset

25 kappaletta
1 4 dl vehnäjauhoja
2 250 g margariinia
3 1 tl leivinjauhetta
4 1 prk (250 g) maitorahkaa
Täyte
1 0,75 dl pitkäjyväistä riisiä
2 250 g naudan jauhelihaa
3 0,5 - 1 tl suolaa
4 2 rkl taco-mausteseosta
5 1 tl sambal oelek -chilitahnaa
6 0,5 punaista paprikaa
7 100 g maustettua tuorejuustoa, esim. taco
Voiteluun
1 1 kananmuna

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 246 g
Proteiinia 5 g 124 g
Rasvaa 7 g 185 g
Kuitua 0 g 10 g
Energiaa kJ 528 13195
Energiaa kcal 126 3154

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Jauheliha
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nypi rasva, jauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Lisää rahka ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja siirrä jääkaappiin.

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista ja mausta jauheliha. Nosta pannu syrjään. Pilko paprika ja sekoita jauhelihaan tuorejuuston kanssa. Anna jäähtyä.

Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ohueksi levyksi ja ota siitä pyöreällä muotilla (halk. n. 10 cm) kiekkoja. Nosta kiekolle lusikallinen täytettä. Nosta kolmesta kohtaa taikinan reuna täytteen päälle nyytiksi ja paina kiinni. Voitele munalla. Paista 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: jauheliha pasteijat
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5