Syksyn puolukkapata

10.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Syksyn puolukkapata

Ainekset

4 annosta
1 600 g naudan sisäpaistisuikaleita
2 1 rkl öljyä
3 1 sipuli
4 2 porkkanaa
5 1 tl fariinisokeria
6 2 rkl vehnäjauhoja
7 2 dl olutta
8 3 dl lihalientä
9 0,5 tl kanelia
10 1 dl survottua puolukkaa
11 1 dl ruokakermaa tai kasvisrasvavalmistetta halutessasi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 52 g
Proteiinia 38 g 150 g
Rasvaa 10 g 42 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 301 5203
Energiaa kcal 311 1244

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet, Pataruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hienonna sipuli. Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa viipaleiksi. Ruskista lihat öljyssä, lisää sipuli ja porkkanat. Anna hetken aikaa pehmitä. Kaada aineet uunipataan. Sekoita joukkoon sokeri ja jauhot. Lisää olut, lihaliemi, kaneli ja puolukkasurvos. Anna padan hautua uunissa 175 asteessa 1—1 1/2 tunnin ajan. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa tarvittaessa nestettä sekä halutessasi kerma. Tarjoile perunasoseen ja salaatin kanssa.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5