Sveitsiläiset nakit

30.4.2012
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sveitsiläiset nakit

Ainekset

4 annosta
1 12 nakkia
2 50 g kermajuustoa
3 6 - 12 viipaletta pekonia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 4 g
Proteiinia 18 g 71 g
Rasvaa 37 g 149 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 703 6811
Energiaa kcal 407 1628

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Tee jokaiseen nakkiin viilto pituussuunnassa ja pane viiltoon ohut juustosuikale. Kääri jokaisen nakin ympärille kokonainen tai pituussuunnassa halkaistu pekoniviipale. Lado nakkikääröt uunivuokaan ja pane vuoka 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi.

Teksti:
© SOK
Avainsanat: nakki pekoni sianliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5