Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sveitsiläiset nakit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

12 kpl
Nakkia
50 g
Kermajuustoa
6 - 12 kpl
Pekonia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Tee jokaiseen nakkiin viilto pituussuunnassa ja pane viiltoon ohut juustosuikale. Kääri jokaisen nakin ympärille kokonainen tai pituussuunnassa halkaistu pekoniviipale. Lado nakkikääröt uunivuokaan ja pane vuoka 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 30.4.2012
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.