Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suvlaki-kanavartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Marinoimattomia broilerin rintafileitä

Marinadi:

1/2 dl
Öljyä
2 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 kpl
Murskattu valkosipulin kynsi
1 tl
Oreganoa
Rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

8 - 12 kpl
Varrastikkua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa broilerinliha noin 3 cm:n kuutioiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita broileripalat marinadiin ja peitä kulho kelmulla. Anna lihojen maustua muutaman tunnin tai yön yli. Pujota lihapalat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin varrastikkuihin. Nosta vartaat grilliin ja kypsennä noin 15 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana, jotta ne kypsyvät tasaisesti. Tarjoa broilerivartaat lämpimän pitaleivän, salaatin ja tsatsikin kera.06.05

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.