Suvlaki-kanavartaat

22.5.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Suvlaki-kanavartaat

Ainekset

4 annosta
1 500 g marinoimattomia broilerin rintafileitä
Marinadi:
1 0,5 dl öljyä
2 2 rkl sitruunamehua
3 1 rkl punaviinietikkaa
4 1 murskattu valkosipulin kynsi
5 1 tl oreganoa
6 rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
1 8 - 12 varrastikkua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 29 g 116 g
Rasvaa 13 g 52 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 976 3904
Energiaa kcal 233 933

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Kreikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa broilerinliha noin 3 cm:n kuutioiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita broileripalat marinadiin ja peitä kulho kelmulla. Anna lihojen maustua muutaman tunnin tai yön yli. Pujota lihapalat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin varrastikkuihin. Nosta vartaat grilliin ja kypsennä noin 15 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana, jotta ne kypsyvät tasaisesti. Tarjoa broilerivartaat lämpimän pitaleivän, salaatin ja tsatsikin kera.06.05

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5