Suven sillisalaatti

4.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Suven sillisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 150 - 200 g islannin matjessillifileetä
2 2 keitettyä perunaa
3 2 hapanta omenaa
4 etikkakurkkua
5 6 keitettyä punajuurta
6 2 dl kuohukermaa
7 2 dl kevytranskankermaa
8 0,5 dl silputtua tuoretta tilliä
9 0,3 tl piparjuuritahnaa
Lisäksi
1 2 keitettyä kananmunaa
2 tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 29 g 116 g
Proteiinia 12 g 50 g
Rasvaa 38 g 150 g
Kuitua 5 g 20 g
Energiaa kJ 2 118 8471
Energiaa kcal 506 2025

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa silli, kuoritut perunat ja omenat, etikkakurkut ja punajuuret pieneksi. Sekoita ainekset keskenään kulhoon. Vaahdota kerma ja sekoita siihen ranskankerma, tillisilppu ja piparjuuritahna. Yhdistä ranskankermaseos silliseokseen kevyesti nostellen. Kuori ja hienonna keitetyt kananmunat ja koristele salaatti munasilpulla ja tillillä. Tarjoa varhaisperunoiden ja vihreän kesäsalaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: omena peruna punajuuri silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5