Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sushivokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Sushin ystävän vokissa on mausteena soijaa, wasabia ja silputtua inkivääriä.

Ainekset

400 g
Broilerin jauhelihaa
150 g
Kesäkurpitsaa
2 - 3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Chili
1 rkl
Silputtua sushi-inkivääriä (säilyke)
2 rkl
Öljyä
1 1/2 rkl
Soijakastiketta
2 tl
Wasabia
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria

Lisäksi

Keitettyä riisiä tai nuudelia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Silppua chili ja valkosipulinkynnet. Leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi. Kuumenna öljy vokissa. Paista jauhelihaa, chiliä ja valkosipulia kunnes liha on kypsää. Lisää kesäkurpitsa paistamisen loppupuolella. Lisää lopuksi ja mausteet. Kuumenna ja tarjoa keitetyn riisin tai nuudeleiden kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.5.2016
|
Muokattu: 10.3.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

183

766

10,8 g

1,5 g

1,8 g

1,3 g

0,3 g

19,8 g

1,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

Chili,

1 rkl Silputtua sushi-inkivääriä (säilyke),

2 tl Wasabia,

0,5 tl Suolaa,

0,5 tl Mustapippuria,

Keitettyä riisiä tai nuudelia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli