Suolaiset taatelit

27.10.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Suolaiset taatelit

Ilmakuivattuun kinkkuun kääräistyt taatelit maistuvat glögin kanssa. Tuorejuuston sijaan voit täyttää taatelit myös kermalla pehmennetyllä sinihomejuustolla.

Ainekset

20 kappaletta
1 20 tuoretta taatelia
2 150 g pippurituorejuustoa
3 150 g ilmakuivattua kinkkua
4 öljyä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 67 g
Proteiinia 2 g 42 g
Rasvaa 3 g 53 g
Kuitua 1 g 12 g
Energiaa kJ 196 3914
Energiaa kcal 47 935

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: öljyä

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Tee taateleiden kylkeen viilto ja poista kivi. Pane tuorejuusto pursotinpussiin ja pursota vähän juustoa taateleiden sisään. Puolita kinkkuviipaleet pitkittäin.
Kääri taatelit kinkkuviipaleisiin ja kiinnitä kinkku cocktailtikuilla. Lorauta tilkka öljyä paistinpannulle ja paista taateleita pari minuuttia pannulla välillä käännelleen. Tarjoa lämpiminä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5