Suolaiset cupcaket

22.11.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Suolaiset cupcaket

Ainekset

12 kappaletta
1 4 kananmunaa
2 200 g valkosipulituorejuustoa
3 5 dl vehnäjauhoja
4 4 rkl vehnä- tai kauraleseitä
5 2 tl leivinjauhetta
6 1 tl suolaa
7 1 rkl kuivattua tilliä
8 1 dl öljyä
Täyte 1
1 1 prk (100 g) kirjolohenmätiä
2 1 prk (120 g) smetanaa
3 1 pieni punasipuli
4 tilliä
Tai täyte 2
1 200 g maustettua tuorejuustoa, esim. katkarapu
2 2 dl katkarapuja
3 ripaus sitruunapippuria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 241 g
Proteiinia 8 g 92 g
Rasvaa 17 g 202 g
Kuitua 1 g 17 g
Energiaa kJ 1 098 13177
Energiaa kcal 262 3149

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa kulhossa munat ja tuorejuusto sekaisin. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita öljyn kanssa munaseokseen. Annostele taikina paperisiin muffinivuokiin tai voideltuun muffinipeltiin.Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä ennen irrottamista.Valitse täyte. Nostele muffinien päälle nokare smetanaa ja koristele valutetulla mädillä, sipulihakkeluksella ja tillillä. Tai levitä muffinien päälle nokare notkistettua tuorejuustoa ja koristele valutetuilla, sitruunapippuroiduilla katkaravuilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: katkarapu mäti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5