Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suolaiset cupcaket

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
200 g
Valkosipulituorejuustoa
5 dl
Vehnäjauhoja
4 rkl
Vehnä- tai kauraleseitä
2 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Suolaa
1 rkl
Kuivattua tilliä
1 dl
Öljyä

Täyte 1

1 kpl
(100 g) kirjolohenmätiä
1 kpl
(120 g) smetanaa
1 kpl
Pieni punasipuli
Tilliä

Tai täyte 2

200 g
Maustettua tuorejuustoa, esim. katkarapu
2 dl
Katkarapuja
Sitruunapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa kulhossa munat ja tuorejuusto sekaisin. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita öljyn kanssa munaseokseen. Annostele taikina paperisiin muffinivuokiin tai voideltuun muffinipeltiin.Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä ennen irrottamista.Valitse täyte. Nostele muffinien päälle nokare smetanaa ja koristele valutetulla mädillä, sipulihakkeluksella ja tillillä. Tai levitä muffinien päälle nokare notkistettua tuorejuustoa ja koristele valutetuilla, sitruunapippuroiduilla katkaravuilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.