Sunnuntain kalavuoka

20.8.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sunnuntain kalavuoka

Ainekset

4 annosta
1 1 (300 g) kesäkurpitsa
2 300 g porkkanoita
3 0,5 purjoa
4 2 rkl öljyä
5 100 g kanttarellituorejuustoa
6 0,5 dl ruokakermaa
7 600 g kuha- tai siikafileitä
8 1 tl suolaa
9 0,25 tl mustapippuria
10 180 g katkarapuja
11 hienonnettua tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 31 g
Proteiinia 34 g 138 g
Rasvaa 14 g 55 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 234 4934
Energiaa kcal 295 1179

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Viipaloi kesäkurpitsa ja paloittele viipaleet neljään osaan. Kuori porkkanat ja raasta tai suikaloi ne karkeaksi raasteeksi. Halkaise ja huuhdo purjo ja leikkaa renkaiksi. Kuullota kasvissuikaleita paistokasarissa viitisen minuuttia. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja tilkka ruokakermaa. Lusikoi juuresseos uunivuokaan. Aseta kalafileet työlaudalle ja sirottele pinnalle suolaa, pippuria ja tillisilppua sekä hiukan hienonnettuja katkarapuja .Kääri fileet rullalle ja aseta kasvispedille saumapuoli alaspäin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Levitä pinnalle loput katkaravut.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5