Suklaamurokakku

26.4.2006
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Suklaamurokakku

Ainekset

24 annosta
1 250 g margariinia
2 2,5 dl sokeria
3 4 kananmunaa
4 3 tl vaniljasokeria
5 2,5 tl leivinjauhetta
6 4 dl vehnäjauhoja
7 0,5 dl kaakaojauhetta
8 100 g suklaata
9 1,5 dl maitoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 459 g
Proteiinia 3 g 73 g
Rasvaa 11 g 261 g
Kuitua 1 g 17 g
Energiaa kJ 780 18721
Energiaa kcal 186 4475

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat vatkaten yksitellen joukkoon. Sekoita vaniljasokeri, leivinjauhe, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään ja lisää vaahtoon. Kuutioi suklaa ja lisää taikinaan maidon kanssa. Kaada taikina tilavaan, voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan. Paista 175 asteessa 50–60 minuuttia. Kakku on kypsä, kun sen reunat irtoavat vuoasta eikä puiseen tikkuun kakkuun pistettäessä tartu taikinaa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5