Suklaakakku mikrossa

26.1.2016
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Suklaakakku mikrossa

Tee suklainen mukikakku helposti ja muutamassa minuutissa. Katso mikrokakkuohje!

Ainekset

1 annos
1 30 g voita
2 40 g tummaa suklaata
3 2 rkl kermaa
4 1 muna
5 3 rkl sokeria
6 3 rkl vehnäjauhoja
7 1 tl vaniljasokeria
8 0,25 tl leivinjauhetta
9 1 - 2 palaa tummaa suklaata

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 93 g
Proteiinia 13 g
Rasvaa 62 g
Kuitua 4 g
Energiaa kJ 4095
Energiaa kcal 979

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele voi ja suklaa noin 3 1/2 dl:n vetoiseen mikronkestävään mukiin. Sulata täydellä teholla mikrossa 20–30 sekuntia. Lisää mukiin kerma, sokeri, muna ja kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi haarukalla. Paina 1–2 suklaapalaa keskelle kakkua. Kypsennä täydellä teholla 1,5–2 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä kostean pehmeäksi. Nauti lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: suklaa suklaakakku
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5