Suklaa-espressomousse

22.4.2012
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Suklaa-espressomousse

Ainekset

10 annosta
1 200 g tummaa suklaata
2 4 dl kuohukermaa
3 1,5 rkl sokeria
4 3 huoneenlämpöistä kananmunankeltuaista
5 2 rkl espressoa tai vahvaa kahvia
Koristeeksi
1 50 g tummaa suklaata

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 163 g
Proteiinia 3 g 27 g
Rasvaa 23 g 233 g
Kuitua 1 g 13 g
Energiaa kJ 1 184 11842
Energiaa kcal 283 2830

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Edullinen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pilko suklaa kulhoon ja sulata se mikroaaltouunissa miedolla teholla 30 sekunnin välein sekoitellen. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Sekoita huoneenlämpöiset keltuaiset ja kahvi haaleaan suklaasulaan. Lisää suklaasulaan tilkka kermavaahtoa ja sekoita tasaiseksi.Kääntele suklaasula loppuun kermavaahtoon kevyesti nostellen. Annostele pieniin kuppeihin ja koristele suklaalastuilla. Säilytä viileässä.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: mousse suklaa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5