Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaa-espressomousse

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

200 g
Tummaa suklaata
4 dl
Kuohukermaa
1 1/2 rkl
Sokeria
3 kpl
Huoneenlämpöistä kananmunankeltuaista
2 rkl
Espressoa tai vahvaa kahvia

Koristeeksi

50 g
Tummaa suklaata

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pilko suklaa kulhoon ja sulata se mikroaaltouunissa miedolla teholla 30 sekunnin välein sekoitellen. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Sekoita huoneenlämpöiset keltuaiset ja kahvi haaleaan suklaasulaan. Lisää suklaasulaan tilkka kermavaahtoa ja sekoita tasaiseksi.Kääntele suklaasula loppuun kermavaahtoon kevyesti nostellen. Annostele pieniin kuppeihin ja koristele suklaalastuilla. Säilytä viileässä.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
|
Muokattu: 4.11.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.