Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sukkela siskonmakkarakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Nopeus ei ole tämän keiton ainoa hyve: makkarasoppa maistuu koko perheelle. Valmiita kasvissekoituksia käyttämällä ei tarvitse ottaa esille edes leikkuulautaa!

Ainekset

1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota (gluteenitonta)
250 g
Peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
500 g
Siskonmakkaraa
200 g
Lehtikaali-kasviswoksekoitusta (tuorekset)
1/2 tl
Mustapippuria rouhittuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa vesi kattilaan, lisää liemikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi.

1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota (gluteenitonta)
2

Lisää peruna-sipulisekoitus ja purista siskonmakkarat kuoristaan pieninä paloina keiton joukkoon. Anna kiehua 5 minuuttia.

250 g
Peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
500 g
Siskonmakkaraa
3

Lisää tuorekset ja keitä 2–3 minuuttia. Mausta mustapippurilla.

200 g
Lehtikaali-kasviswoksekoitusta (tuorekset)
1/2 tl
Mustapippuria rouhittuna
Miltä maistui?
Resepti:
Laura Kaapro
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 17.1.2018
|
Muokattu: 22.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

342

1429

22,5 g

9,0 g

12,8 g

3,8 g

1,8 g

15,0 g

4,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli