Spagettipannu

25.10.2010
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Spagettipannu

Ainekset

4 annosta
1 300 g spagettia
2 1 dl pinjansiemeniä
3 2 valkosipulinkynttä
4 2 rkl oliiviöljyä
5 200 g kirsikkatomaatteja
6 0,5 ruukku hienonnettua basilikaa
7 2 dl juustoraastetta
8 ripaus suolaa
9 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 55 g 220 g
Proteiinia 24 g 95 g
Rasvaa 31 g 125 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 2 499 9997
Energiaa kcal 597 2389

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Anna valkosipuleiden pehmentyä öljyssä miedolla lämmöllä muutama minuutti. Valuta spagetti ja lisää pannulle. Ripottele joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit, hienonnettu basilika, juustoraaste ja mausteet. Kääntele sekaisin ja ripottele pinnalle pinjansiemenet. Tarjoile heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: pasta
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5