Spagettia ja naudanlihaa

10.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Spagettia ja naudanlihaa

Ainekset

4 annosta
1 400 g spagettia tai ruisspagettia
2 vettä, suolaa
3 400 g naudanlihasuikaleita
4 2 rkl öljyä
5 1 - 2 sipulia
6 pala purjoa
7 1 punainen paprika
8 1 dl yrttiöljyssä marinoituja valkosipuleita
9 suolaa, mustapippurirouhetta
10 (basilikaa tai persiljaa)
11 1 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 69 g 277 g
Proteiinia 34 g 134 g
Rasvaa 20 g 80 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 2 492 9966
Energiaa kcal 596 2382

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet, Pastaruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä spagetit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kaada takaisin keittokattilaan. Paista pastan kiehuessa naudanlihasuikaleet isolla paistinpannulla öljyssä. Lisää joukkoon kuutioitu sipuli, renkaiksi leikattu purjo ja paloiteltu paprika, josta olet poistanut kannan ja siemenkodan. Kypsennä lihoja noin 10 minuuttia.Lisää lopuksi joukkoon marinoidut valkosipulinkynnet ja maun mukaan mausteita.Sekoita ja kaada koko seos kuuman pastan sekaan. Lisää samalla juustoraaste.Sekoita kevyesti ja tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5