Spagettia ja merenantimia

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Spagettia ja merenantimia

Ainekset

4 annosta
1 2 l vettä
2 1 tl suolaa
3 300 g spagettia
Kastike
1 1 rkl öljyä
2 1 sipuli
3 1 prk säilykesimpukoita
4 150 g katkarapuja
5 4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
6 1 dl herneitä tai herneenpalkoja
7 1 rkl chilikastiketta
8 1 dl valkoviiniä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 57 g 229 g
Proteiinia 20 g 80 g
Rasvaa 11 g 45 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 798 7194
Energiaa kcal 430 1719

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna öljy pannulla ja hauduta sipulia hetki. Lisää simpukat, katkaravut ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Paista hetki käännellen. Lisää chilikastike ja valkoviini joukkoon. Hauduta noin 5 minuuttia. Tarjoile spagetin kanssa.0905

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: herne katkarapu
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5