Smetanasilli

27.11.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Smetanasilli

Ainekset

5 annosta
1 1 (180 g) matiessillifilee
2 1 punasipuli
3 2 prk smetanaa
4 2 tl roseepippuria
5 1 dl tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 36 g
Proteiinia 6 g 29 g
Rasvaa 25 g 125 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 146 5730
Energiaa kcal 274 1370

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kala, Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele sillit annospaloiksi. Kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi. Nosta silli tarjoiluastiaan ja asettele punasipulirenkaat päälle. Levitä smetana astiaan niin, että sillit peittyvät. Koristele smetanan pinta roseepippureilla ja tillillä. Tarjoile joulun kalapöydässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5