Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunavoi

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta
Sitruunavoi maustaa ja mehevöittää keitetyn parsan, grillatun kalan ja kanan.

Ainekset

1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
200 g
Voita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese sitruuna ja raasta kuori. Sekoita kuoriraaste pehmeään voihin. Muotoile tangoksi, kääri voipaperiin ja anna kovettua jääkaapissa. Leikkaa paloiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

145

608

16,3 g

10,6 g

0,2 g

0,2 g

0,2 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sitruunan raastettu kuori.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli