Sitruunamousse ja granaattiomenaa

20.11.2014
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sitruunamousse ja granaattiomenaa

Mascarponesta ja ranskankermasta syntyy suussa sulava sitruunainen mousse. Mausta ja koristele sitruunavaahto granaattiomenalla.

Ainekset

4 annosta
1 1 prk (250 g) mascarponejuustoa
2 150 g ranskankermaa
3 0,5 dl sokeria
4 2 sitruunan raastettua kuorta
5 3 rkl sitruunamehua
Lisäksi
1 1 granaattiomena

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 82 g
Proteiinia 7 g 27 g
Rasvaa 37 g 147 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 869 7475
Energiaa kcal 447 1787

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota kulhossa mascarpone, ranskankerma, sokeri, sitruunan kuori ja -mehu. Lusikoi tai pursota seos tarjoilumaljoihin. Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdilta. Irrota siemenet lohkoista suuren kulhon päällä, jotta neste ja siemenet valuvat kulhoon. Koristele annokset siemenillä ja mehulla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: sitruuna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5