Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunalimu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Raikasta sitruunalimonadia voi laimentaa kivennäisvedellä maun mukaan.

Ainekset

2 dl
Vettä
1 dl
Sokeria
2 kpl
Sitruunan kuori
2 dl
Sitruunamehua

Lisäksi

1 l
Kivennäisvettä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa vesi ja sokeri kattilaan. Leikkaa sitruunasta kuorimaveitsellä uloin keltainen kuori ja lisää ne kattilaan. Keitä lientä hiljalleen noin 5 minuuttia.

Ota kuoret pois liemestä ja lisää sitruunamehu. Pullota tiiviste ja anna jäähtyä. Laimenna tarjoiluvaiheessa kivennäisvedellä.

Miltä maistui?(5 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.6.2014
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

97

406

22,0 g

22,0 g

0,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl Vettä,

Sitruunan kuori,

1 l Kivennäisvettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli