Sitruunakiisseli

17.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sitruunakiisseli

Ainekset

1 3 kpl munaa
2 4 rkl sokeria
3 1 l kylmää vettä
4 5 rkl perunajauhoja
5 1 - 2 kpl sitruunaa
Pinnalle:
1 sokeria
2 1 prk (2 dl) kuohukermaa
3 karambolaa
4 koristerakeita

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 93 g
Proteiinia 25 g
Rasvaa 87 g
Kuitua 1 g
Energiaa kJ 5223
Energiaa kcal 1248

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri paksupohjaisessa kattilassa sekaisin. Lisää vesi ja perunajauhot.Kuumenna seosta puuhaarukalla pohjaa myöten sekoittaen, kunnes seos kirkastuu ja sakenee. Älä keitä.Nosta kiisseli levyltä ja lisää siihen maun mukaan sitruunan mehua. Sekoita.Kaada kiisseli tarjoiluastiaan ja ripottele pintaan sokeria. Jäähdytä.Vaahdota kerma ja pursota kiisselin pintaan siitä ruusukkeet. Koristele vati karambolaviipalein ja pienin koristerakein

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: kiisseli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5