Sitruunakala

4.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sitruunakala

Ainekset

1 noin 1 kg kalafileitä, esim. kuhaa tai ahventa
2 0,5 tl sitruuna- tai valkopippuria
3 0,5 tl suolaa
4 nippu tilliä
Pinnalle:
1 1 tl öljyä
2 1 sitruuna tai limetti
3 (viherpippureita)

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 0 g
Proteiinia 162 g
Rasvaa 14 g
Kuitua 0 g
Energiaa kJ 3261
Energiaa kcal 779

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Levitä kalafileet eteesi voipaperille. Mausta ne pippurilla, suolalla ja tillisilpulla.Kierrä fileet rulliksi ja nosta foliopalan päälle. Voitele rullat ohuelti öljyisellä siveltimellä. Levitä päälle sitruunaviipaleet. Sulje paketti. Kypsennä kalat uunissa 175 asteessa, jolloin kypsymisaika on noin 30 minuuttia tai pakettina kannen alla kiehuvien perunoiden päällä, jolloin rullat kypsyvät 15 minuutissa.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: kala sitruuna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5