Sitruunainen carbonara

9.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sitruunainen carbonara

Ainekset

4 annosta
1 400 g keitettyä spagettia
Kastike:
1 120 g Amerikanpekonia
2 puolikkaan sitruunan raastettu kuori
3 4 kananmunankeltuaista
4 0,5 dl kermaa
5 50 g juustoraastetta, mielellään parmesaania
6 päälle runsaasti rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 67 g 268 g
Proteiinia 20 g 80 g
Rasvaa 22 g 90 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 2 311 9245
Energiaa kcal 552 2210

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja paista palat rapeiksi pannulla. Sekoita keskenään muut aineet ja yhdistä ne pekoninpalojen kanssa kuumaan keitettyyn spagettiin Ripottele päälle runsaasti mustapippuria ja tarjoile välittömästi

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5