Sitruuna-timjamipossu

6.10.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sitruuna-timjamipossu

Ainekset

4 annosta
1 700 g porsaan sisäfileetä
2 3 punasipulia
Marinadi:
1 1 sitruunan mehu
2 4 valkosipulinkynttä
3 2 rkl öljyä
4 1 rkl kuivattua timjamia
5 1 tl suolaa
6 1 tl mustapippurirouhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 8 g
Proteiinia 37 g 149 g
Rasvaa 15 g 59 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 1 212 4849
Energiaa kcal 290 1159

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja raasta valkosipulit. Sekoita marinadi. Poista rasvaa fileestä. Leikkaa filee kahtia ja pyörittele marinadissa. Anna maustua 2–3 tuntia jääkaapissa. Ota liha huoneenlämpöön puoleksi tunniksi. Kuori sipulit, leikkaa renkaiksi ja laita vuokaan. Ruskista fileet kevyesti ja nosta sipulien päälle. Paista 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5