Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruuna-mantelipesto

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

3 rkl
Kuorittuja manteleita
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1/2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Ruukku basilikaa
3 rkl
Parmesaaniraastetta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
5 rkl
Rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

hienonna mantelit, sitruunan raastettu kuori ja murskattu valkosipulinkynsi karkeaksi. Lisää joukkoon basilikanlehdet ja parmesaani ja aja tasaiseksi. Mausta seos ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Lisää öljyä kunnes muodostuu notkea tahna. Tarjoa salaatin kastikkeena.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

782

3274

83,0 g

5,0 g

2,0 g

2,0 g

4,0 g

7,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sitruunan raastettu kuori,

Valkosipulinkynttä,

3 rkl Parmesaaniraastetta,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli