Sitruuna-mantelipesto

22.3.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sitruuna-mantelipesto

Ainekset

1 3 rkl kuorittuja manteleita
2 1 sitruunan raastettu kuori
3 0,5 valkosipulinkynttä
4 1 ruukku basilikaa
5 3 rkl parmesaaniraastetta
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria
8 5 rkl rypsiöljyä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 3 g
Proteiinia 17 g
Rasvaa 97 g
Kuitua 3 g
Energiaa kJ 3923
Energiaa kcal 938

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

hienonna mantelit, sitruunan raastettu kuori ja murskattu valkosipulinkynsi karkeaksi. Lisää joukkoon basilikanlehdet ja parmesaani ja aja tasaiseksi. Mausta seos ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Lisää öljyä kunnes muodostuu notkea tahna. Tarjoa salaatin kastikkeena.

Teksti:
Kuvat: Arto Vuohelainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5