Sitrussilakkavuoka

4.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sitrussilakkavuoka

Ainekset

4 annosta
1 600 g tuoreita tai pakastettuja ja sulatettuja silakkafileitä
2 suolaa
Mausteliemi
1 1 sitruunan raastettu kuori
2 0,5 sitruunaa viipaleina
3 2 dl appelsiinimehua
4 0,5 dl öljyä
5 1 rkl juoksevaa hunajaa tai sokeria
6 1 tl sitruunapippuria
Lisäksi halutessasi
1 4 puista varrastikkua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 36 g
Proteiinia 24 g 97 g
Rasvaa 25 g 99 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 480 5920
Energiaa kcal 354 1415

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Edullinen
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ripottele kalafileille suolaa ja kääri fileet rulliksi reunallisen vuoan pohjalle tai pujottele halutessasi tikkuihin. Sekoita keskenään mausteliemen ainekset ja valele silakkarullat marinadilla. Anna kalojen maustua tunnin ajan viileässä, valellen niitä välillä mausteliemellä. Paista vuokaa uunissa 200 asteessa noin ½ tunnin ajan ja tarjoa rullat lämpiminä esimerkiksi porkkana-perunasoseen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: silakka vuoka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5